dimecres, 24 de juny del 2015

ADQUISICIÓ DE LLIBRES CURS 2015 - 2016



Com cada any, l’AMPA s’encarrega de l’organització de la compra dels llibres. Per facilitar-vos la compra, enguany hem decidit fer-ho a través de la Llibreria CANALES (situada al Passeig de Fabra i Puig, 1  Tel. 933 112 104).

Per realitzar la compra, caldrà fer la reserva al mes de juliol, i es podrà realitzar la retirada a partir del moment que la llibreria us faci arribar un missatge dient que ja teniu tot el lot de llibres a la vostra disposició.

Reserva de llibres.

Per fer la reserva, caldrà que aneu a la llibreria durant la primera quinzena de juliol (entre els dies 1 i 15, ambdós inclosos). Hi haureu d’anar amb les tres còpies de l’albarà que us ha arribat per correu electrònic i que també rebreu el dia 25 de juny juntament amb les notes, dir quins llibres voleu i deixar una paga i senyal. Una de les còpies serà per a vosaltres (per al vostre control) i les altres dues es quedaran a la llibreria.

Quota de soci de l’AMPA.  20,00 €         Un pagament únic per família

Per gaudir del descompte especial caldrà que sigueu socis de l’AMPA. Per fer-ho més senzill, el pagament es farà en el mateix moment de fer la reserva dels llibres.

Si no esteu interessats a comprar els llibres,  però voleu formar part de l’AMPA, podeu pagar:

·        anant a la mateixa llibreria CANALES i dient que només voleu pagar la quota de l’AMPA (haureu de dur les tres còpies de l’albarà que s’adjunten amb aquesta carta).

·        fent un ingrés o una transferència al compte del Banc de Sabadell IBAN ES58 0081 0058 8300 0151 7357 posant el nom i els cognoms de l’alumne així com el curs que farà.

Recollida dels llibres.

 Quan la llibreria tingui tots els llibres de la vostra comanda, us enviarà un SMS o un correu electrònic avisant-vos que ja podeu passar a recollir-los, momento que caldrà pagar la resta de l’import.

 
Incidències.

 Per a qualsevol incidència amb els llibres, caldrà que us poseu en contacte amb la llibreria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada