dimecres, 8 de maig del 2013

La salut dels nostres fills.


XERRADA COL·LOQUI

La salut dels nostres fills


Dimecres - 15 de maig

19.00 h. - Biblioteca de l’IES


Al nostre IES es desenvolupa el programa SALUT I ESCOLA en coordinació amb la direcció del centre. Pilar Andrés del CAP de la Sagrera es la professional sanitària que el porta a terme amb sessions de tutoria a 2ón i consulta oberta a 3è i 4t d’ESO, garantint la privacitat i confidencialitat dels adolescents.

El programa busca millorar la salut, prevenint situacions de risc i atenent els problemes de salut que els alumnes plantegen. Es treballa la salut mental, la sexualitat, el consum de drogues, alcohol i tabac, els trastorns relacionats amb l’alimentació, etc... i tot allò que pot passar durant l’adolescència.

Pilar Andrés com a responsable del programa vol compartir amb pares i mares els detalls del programa així com diverses informacions sobre algunes conductes i situacions de salut que han sorgit durant el curs. Som conscients de les diferents conductes de risc que poden arribar a fer els nostres fills? Disposem d’ una bona informació respecte al que fan els nostres fills? Creieu que allò que fan o pregunten correspon a l’edat i nivell de maduració dels vostres fills? ... Tot això ho podrem compartir i parlar amb Pilar Andrés.

Aprofundirem en pautes i informacions que segur ens ajudaran a prevenir conductes de risc i situacions no desitjades tot millorant la comunicació amb els nostres fills.

US ESPEREM!

L' acte es totalment gratuït, promogut per L' Ampa IES Príncep de Viana



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada