diumenge, 26 de juny del 2016

MERCAT DE LLIBRES REUTILITZATS

MERCAT DE LLIBRES REUTILITZATS
Dimarts, 28 de juny, de 17 h a 19 h.
Pati de l’Institut Príncep de Viana
Totes les famílies del centre


El  MERCAT DE LLIBRES DE TEXT REUTILITZATS és  una magnífica ocasió per adquirir alguns dels llibres del curs vinent a bon preu i també de donar sortida a aquells llibres que ja no utilitzareu.


 Aquesta és una iniciativa que es du a terme per segon cop al nostre institut, després d’una primera prova pilot el curs passat, que va funcionar prou bé i que ens ha animat a continuar amb aquesta proposta, que és ja  una “tradició” més del Príncep de Viana!
 El funcionament del mercat és molt senzill: si teniu llibres que ja no necessiteu, podeu portar-los el dia 28 i posar-los “a la venda” (exposant-los en unes taules que habilitarem per a l’ocasió). El mercat és obert a totes les famílies de l’institut, per la qual cosa si no teniu llibres per oferir però us interessa comprar-ne, podeu venir igualment al mercat.

IMPORTANT:
· Els llibres han d’estar en bon estat i complets. No porteu llibres que vosaltres no compraríeu.
· Cal comprovar que el codi EAN13 (codi de barres) del llibre que veneu/compreu es correspon exactament al que apareix a la llista de llibres facilitada a final de curs.

· S’estableix un preu únic de 5 euros per als llibres de lectura i de 10 euros per als llibres de text, independentment del seu PVP original.

 NOTA: Tot i que aquesta és una iniciativa proposada des de la Comissió de Llibres de l’AMPA, el nostre paper es limita a la supervisió del mercat. La responsabilitat en la compra-venda de llibres, així com en la correcta recaptació dels diners, recau exclusivament en les persones (alumnat i famílies) que hi participin. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada