dimarts, 20 de setembre del 2016

ACTIVITATS EXTRAESCOLARSUs fem arribar una nova oferta d'activitats extraescolars, ja que actualment, 7 d'Aventures es farà càrrec de les activitats extraescolars també de l'Escola Pegaso. Amb aquesta iniciativa, ambdues Ampas, volen iniciar un altre projecte de col·laboració conjunta i donar així continuïtat a les activitats iniciades a primària, sota el nom d'Escola Esportiva i de Lleure Pegaso - Príncep de Viana.

Aquest any les activitats esportives han estat homologades dins del Pla d'Esport Escolar de l'Ajuntament de Barcelona i per tant les famílies que reuneixin les condicions podran sol·licitar una subvenció per infants i adolescent entre 6 i 17 anys per a la pràctica d'esport fora de l'horari escolar. 

7 d'Aventures,  té previst realitzar dues reunions informatives el proper dia 28 de setembre a la sala d'actes a les 17h i 18'30h (caldria confirmar horaris de les reunions, uns dies abans, trucant a la Claudia Morilla de 7 d'Aventures)

També es vol iniciar una col·laboració per a poder concretar una oferta conjunta d'activitats per a mares i pares. Actualment l'Ampa Pegaso realitza una activitat de ZUMBA oberta també als pares i mares de l'Institut Príncep de Viana.


 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada