dilluns, 7 de novembre del 2016

SENSE TU NO HI HA AMPA

RECORDATORI ASSEMBLEA GENERAL DE SOCIS

Com molts de vosaltres ja sabeu, el màxim òrgan de decisió de les activitats de l'AMPA és l'Assemblea General de Socis. És on es decideix qui i com ha de gestionar els mitjans de què es disposa i quina és la prioritat a l'hora d'invertir els diners de les quotes que pagueu. Per això és molt important la vostra presència el pròxim dimecres, dia 9, a la celebració de l'Assemblea General del curs 2016-2017.
Tan important com disposar de recursos econòmics, és disposar de recursos humans que puguin dur a terme les activitats que l'AMPA es proposa i és per això que demanem també la incorporació a la Junta (cadascú en la mida de les seves possibilitats) de tots aquells i aquelles de vosaltres que penseu que els pares i mares hem de tenir un paper rellevant en l'educació dels nostres fills i filles, la qual cosa s'aconsegueix en gran mida participant de manera activa en el dia a dia de l'Institut.

Us esperem a tots i totes, tant per aportar les vostres opinions, ajudar-nos a prendre decisions, com per compartir una estona i posar-nos cara els uns als altres. Al final de l'Assemblea farem un petit pica-pica.

Si per alguna raó no us fos possible venir, delegueu el vostre vot en un altre soci/a de la vostra confiança.
 

VINE I PARTICIPA!!!!!

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada