dimarts, 31 d’octubre del 2017

REFORÇ / ESTUDI ASSISTITCOM FUNCIONA?

L’estudi assistit està dirigit a tots els alumnes d’Educació Secundària i Batxillerat de l’Institut Príncep de Viana. Per a poder assolir els objectius, l’oferta es basa en les diferents assignatures que cursen a l’institut, i així poder aprofundir en la matèria en què l’alumne presenta més dificultats o que vol millorar.

A més a més formem grups reduïts per tal de crear una relació de qualitat entre professorat i alumnat on es pugui treballar, preguntar i aprendre. L’oferta de reforç per matèries sempre té al darrere un professorat llicenciat o graduat i amb experiència en la docència.

DIES: Dimarts i Dijous

HORARI: de 16 a 17.15 h

PREU: 39 €/mes

SUBVENCIÓ: Tots els socis d’AMPA d’aquest curs 2017/2018 poden obtar a una subvenció de 20 €/mes. Places limitades a 40 participants i per ordre d’inscripció. Juntament amb aquesta proposta, rebreu informació de l'AMPA relativa a la quantia i a les condicions per poder accedir a la subvenció per a socis.

COM INSCRIURE’S?

Podeu fer la vostra inscripció al despatx d’AMPA de l’Escola Pegaso, de dilluns a divendres de 16 a 18 h.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte en el telèfon: 626 46 59 68 o en el correu: extraescolars@setdaventura.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada